Varborg

Hejhej! Hur har er dag varit? Min har varit superbra! Var i skolan, kom hem och såg lite på tv. Sen nu är jag hos mina föräldrars vänner och äter gott och har det super! Har faktiskt precis badat i pool! Super härligt! Ska nog vara här ett tag till och sen dra mig hemåt!
Men vi hörs imorgon finisar!

a smile is the prettiest makeup a girl can wear

Hejhej! Hur är det? 
Mår själv hur bra som helst och livet rullar på. Haha! Nejmen, denna måndag har varit som alla andra måndagar. Alltså varit i skolan, fick dock sluta nästan 2 (!) timmar tidigare så det var ju ett +. Hemma åt jag lite och jaa, nu sitter jag här vid datorn och bloggar. 
Ska på träning vid 6. Är inte taggad just nu men jag vet att när jag väl kommer dit så är det roligt. Så, igår spelade vi DM mot krokstorp. Vi vann med 1-0 (bra jobbat tjejer!) men vårat spel var väl inte så värst bra.. Det blir nog bättre nästa match! 
Men från det till något annat.. Hur skönt är det inte att vi har lovdag om en dag?? Visserligen har jag en hel del läxor att göra under den dagen, men det behöver ju inte ta hela dagen.. Haha! 
Men ha det fint kära ni! 
Kraam 

sooo close

Hejhej! Kom på att det snart är skolavslutning! Åh längtar sååå mycket! Förra året, några dagar innan skolavslutningen fick jag magsjukan. Plus att det de sista dagarna som är de roligaste.. Men jag lyckades bli frisk på typ 2 dagar och kunde iallafall gå på skolavsslutningen. Får hoppas det inte blir så i år. 
 
Var ute och cyklade 2 och en halv mil idag på morgonen. Känner mig duktig! Var helt slut när vi kom hem! HAr match ikväll mot Krokstorp. DM match. Är riktigt taggad! Men innan dess har jag en hel del saker som måste göras! 
Ha en superfin kväll! 
Upp