Mitt år del 4

Oktober: Var det höstlov så min kompis från Göteborg kom ner och vi spelade bowling, jag gjorde middag och bakade cookies och vädret var ganska fint! 
November: Då bakade jag bullar, köpte en ljusslinga, gick på höstmarknad och fotade med Ella och Emmie! 
December: Mysigaste månaden, det var advent och vi hade adventsfika, jag och ella hade minijulafton, sen på självaste julafton var vi hos mormor och såg på karl-bertils julafton! 
 
Det har varit ett riktigt grymt år och jag tror att 2014 kommer bli minst lika bra som 2013! 

new years eve

 Gott nytt år allihopa!! 
Ikväll är det dags att fira det gamla året och fira det kommande året! Året då jag kommer fylla 15, jag kommer sluta 8:an, jag kommer gå på the fooo med ella, jag kommer förmodligen åka ner i europa igen, jag kommer åka skidor i bästa lofsdalen och massa mer kommer hända! 
Men 2013 har faktiskt varit ett väldigt bra år med mtcket skratt och skoj. Jag har gjort så himla mycket som jag inte ångrar med sen så ångrar jag att jag inte gjort allt jag kunnat göra! Dem sakerna får jag se till att göra iår! 
Mitt nyårslöfte iår kommer vara godisförbud och att jag ska träna och bli nyttigare! Många har nog det löftet men det är ju kul och se om man skulle kunna klara det! 
Nu ska jag snart iväg för att äta och sedan vidare till Ella senare ikväll! Ha en superfin kväll! 
Hur har ert år varit? 
 
 
 
 

Mitt år del 3

Juli: sommaren bjöd massa roligheter, bland annat så var jag i Kroatien och Italien, hängde med Ella till grebbestad och hade det bäst där, badade en hel del och det blev en hel del fotande också! 
Augusti: jag var hos mina kusiner i Stockholm där vi gick på grönan, Emmie fixade mina naglar och hur snyggt blev det inte?? Min kompis flyttade till Göteborg så vi hade avskedsfika sen började skolan och jag köpte ROSA DR.MARTENS!!
September: jag klippte av mitt hår till axlarna nästan, var i Linköping med Ella, fotade höstbilder med Alice och gjorde världens frukost till Ella och mig! 
Upp