frukost

Sovmorgon och god frukost, bästa kombinationen! Idag är det sista dagen innan långledigt och jag tror det blir en bra dag. Ikväll ska jag vara med Ella och göra pizza med allt vad det innebär och bara ha det bäst! Jag ska även sova där. Ska bli SÅ kul! 
Ni vet väl förövrigt att det är idag ni ska ha rosa på er för att det är tio år sedan mean girls spelades in? Jag älskar mean girls så självklart ska jag ha det! Ni får se detsenare idag! Kram! 

två filmtips

Här är två filmer som jag sett ganska nyligen och jag älskar båda två!
Den första, It's complicated handlade om ett par som skillt sig för många år sedan och dem har gått vidare med sina liv. Då, när deras son tar studenten sover dem på samma hotell och dem inleder en affär. Mannen är nämnligen gift med en annan kvinna... Barnen gillar inte det här för dem har knappt kommit över deras skillssmässa. Den är både humoristisk och allvarlig men på ett bra tips!
Den andra filmen utspelar sig under andra världskriget då Japan bombar Pearl Harbour i USA. Den handlar om två bästa vänner som båda älskar att flyg. När USA bygger upp sina styrkor är Danny och Rafe där för att ta sig med i flygarmén. Där träffar Rafe en sköterska som han blir blixtkär i och de blir ihop. En kort tid efter måste Rafe flyga till England för att hjälpa dem och då kraschar han och alla tror han dör. Danny berättar det för Rafes tjej och dem hjälper varandra i sorgen. De blir kära och helt plötsligt dyker Rafe upp. Han dog aldrig.. Sen bombar Japanerna Pearl Harbour och Rafe och Danny måste hjälpa till. 
 
Båda filmerna är riktigt sevärda! 

ny väska

Den här superfina tygväskan köpte jag inne på Gina Tricot när jag var i Göteborg. Älskar att det är staden Paris på eftersom jag ÄLSKAR Paris. Den passar mig perfa och den kommer användas mycket kan jag lova! 
Upp