morning

God morgon på er! 
Jag har som vanligt sovmorgon idag fast jag vaknade ändå lika tidigt som annars! Jag som aldrig brukar hinna göra något på morgonen passade idag på att måla naglarna. Brukar typ aldrig ha nagellack men det är ju faktiskt rätt fint. 
Idag efter skolan ska jag kolla in mitt sommarjobb och det ska bli himla kul! Jag har aldrig sommarjobbat innan så jag är riktigt taggad!  
Men nu måste jag göra mig klar för att åka iväg till skolan! Kram! 

en vecka kvar

Man kan inte vara tröttare än vad jag har varit idag. Jag har gäspat ca 150 gånger och ändå gick jag och la mig tidigt igårkväll. Men som tur är så är det ju kort vecka och vi går bara en dag till. I helgen ska jag till mormor och morfar och vara där hela helgen och det ska bli så skönt! Min lilla kusin Oskar ska också vara där så det ska bli kul! 
Om exakt en vecka så blir jag hela 15 (!) år. Lite konstigt för jag känner mig inte så "stor". När man var liten så var 15 liksom så himla stort. Men inte nu längre.. Men det ska bli kul i alla fall. 
Snart ska jag på träningen och för en gång skull så är jag riktigt laddad och det brukar jag i stort sett aldrig vara.. 
 
Det svarta armbandet köpte jag på Rock mot cancer och jag tycker det är sååå fint! 

pappa


Idag fyller min käraste pappa år! Jag vill bara tala om för er hur underbar han är och att det finns ingen bättre pappa! Så ett STORT grattis! 
Förövrigt så har det varit en bra dag då vi haft friluftsdag och fick sluta tidigt. Senare på kvällen spelade vi match och det blev 0-0 lite surt för vi var riktigt bra ikväll! Kraaam! 

Upp