Saffranspasta med köttbullar och Girls

Igårkväll var det jag som lagade maten och av allt detta så skulle det bli Saffranspasta med köttbullar. Det tog ett tag att göra det men gott blev det!

Såhär blev det. Tycker ni ska prova! Här finns receptet: http://sandrabeijer.se/2013/12/19/saffranspasta-med-lammkottbullar-2/ 
Resten av kvällen kollade jag Girls och åt godis. Har blivit helt nerkärad i den serien. Himlans bra faktiskt! 
Hoppas ni också hade en fin kväll! 
Puss 

tre bilder, två år

Tänkte visa vad jag har gjort de senaste två åren på just den här dagen, 18 april.
2013, gjorde jag pannkakor när jag kom hem från skolan. Kommer ihåg att jag ofta gjorde det för att kunna blogga om men oftast blev det inte bra och ibland hann jag äta upp innan jag fotat så kan det gå.. 
2013 var det också 4 dagar kvar till Justin Bieber konserten. Var verkligen så nervös och taggad och allt man kunde känna typ. Jag var ett superfan av honom och blev verkligen så arg om någon sa något ont om honom. Men fanruset har fösvunnit (tur det kanske?) och lyssnar hellre på Håkan Hellström nu för tiden. 
2014 var nog detta min outfit. Mina Nike var nya här och blänkande vita vilket de inte är nu... Kan tillägga att den vinröda kjolen numera inte används på grund av att den är helt urtvättad. Den har blivit styv och man kan skymta tvättränder (ni vet så som det blir på svarta byxor!) men fin var den och har använts flitigt. 
 
Ja, det var nog det. Gjorde alltså inte så himlans mycket under dessa dagar men ändå kul att se tillbaka. Idag blir det pluggdag fast ute i solen (HURRA) och ikväll har jag inga planer. 
Jag önskar ER en härlig helg och att ni inte måste göra alltför tråkiga grejer! 
Puss
 
Upp