Baguette, vindruvor och prat

Så igår hade jag och Ella picknick och det var såååå härligt! Vi satt nästan och svettades för det var så varmt. Rena rama sommarvädret and I love it. 
Vi hade köpt med oss baguette, skinka, Philadelphia, vindruvor och mörk choklad. Baguette på picknick är ett måste. Så jädrans gott!
Vi satt kvar i nästan tre timmar och solade (har fått fräknar, äntligen!) pratade om allt mellan himmel och jord, vilket var skönt. Ni vet, ibland måste man prata av sig, annars mår man inte bra. Så bär ni på något tungt eller lätt för den delen också, så prata med någon. Lova det. 
Tänk när det blir helt grönt här. Kommer bli så härligt. 

När vi hade varit hemma i några timmar fick vi idéen att åka och köpa massa hubba bubba och blåsa stooora bubblor. Men efter ett tag blev det jobbigt för käkarna och bubblorna blev inte så stora som vi hade hoppats men kul var det. Resten av kvällen spenderade vi vid tvn med Hawaii five-0, det kan vara den bästa serien som finns. Gillar sånt med poliser och där impulsiva saker händer. 

Hoppas ni hade en bra fredag. Idag är det lördag och jag har bokstavligt talat inte gjort något förutom lite ogräsrensning och serietittande. Men det är rätt skönt det med. 
Puss 
| |
Upp