close ups: the haircut

Alltså jag kan inte bli mer nöjd! Fattar inte varför jag inte tog tag i saken och klippte mig tidigare? 
 
(Jag vet att färgerna på bilderna blev olika men har inget bra program att redigera bilderna i... :/ Har ni några förslag så är de väldigt välkomna!) 
 

fem tummar upp

Fem saker jag gillar denna fredag! 
 
  • Alltså den första är ju att det är fredag och helg! Underbara helg! När man tänker efter så är ju det fantastiskt att det finns helger och lovdagar. Hade inte klarat mig utan dem. I helgen händer detta: Jag, Ella och Alice ska på Metropol och se Thomas Stenström, hjälpa min moster flytta och göra klart en inlämningsuppgift! Tror det kommer bli en väldigt fin helg! 
  • Den andra är att jag har städat mitt rum så nu är det fint igen. En sån sak kan göra så att hela min kväll/dag blir bättre! Konstigt det där...
  • Den tredje saken som gör mig glad idag är att vi ska äta kinamat ikväll och det är bland det bästa jag vet! 
  • Fjärde punkten är att vi var och badade idag med hela 9:an. Det var kul tills jag simmade ryggsim och såklart inte såg när bassängen tog slut (för hur ska man kunna göra det när man tittar rakt upp i taket?) så jag simmade in i kakelväggen med huvudet först. Det resulterade i en huvudvärk som inte var välkommen alls... Men det var kul iallafall! 
  • och sista punkten är att jag ska lyssna på musik och kolla Glee hela kvällen och göra det tills mina ögonlock ramlar ner och jag måste sova. 
Jag önskar er en riktigt fin fredag allihopa! 
//Matilda 

Tre saker på en torsdag


Igår blev mitt hår nästan 25 cm (!!!) kortare och jag har nog aldrig blivit så nöjd när jag klippt mig som jag blev den här gången. Måste bara klura ut hur jag ska styla det... 

Jag var på bokrean idag. Dåligt med böcker, bara fantasyböcker och jag är inget jättefan av sådana böcker men jag hittade några ändå! 
Hittade tre böcker varav en skräckis (den till vänster längst upp) och två tonårsböcker! Självklart gör jag ett inlägg om böckerna när jag läst dem så ni får veta om de är värda att köpa! 

Har ni tänkt på att det är ljust till nästan kvart i sex nu?! Det är helt sjukt! Alltså jag gillar det men hur fort har inte den här vintern gått? Den har i stort sett bara susat förbi och det kommer säkert resten av året också göra... Kan tiden bara sakta ner lite åtminstone! 
Ta hand om er! 
//Matilda 

Upp