Backa tiden

Hej finisar! 
Såhär har jag sett ut idag! 

Idag i skolan så har vi börjat pratat om hur mycket vi har gjort och varit med om i högstadiet. Min klass är så himla bra och världens roligaste!  Men vi har nu börjat inse att det inte är lång tid kvar tills vi en dag vaknar upp och vi inte längre sätter oss i klassrummet vid tjugo över åtta. Tillsammans. Det kommer kännas så konstigt. Alla säger att gymnasiet är mycket bättre än högstadiet och det kanske det är, jag har inte gått där men hur ska gymnasiet kunna toppa dessa tre år som bara flugit förbi? För dessa år har verkligen susat förbi och det kommer det nog dessa fyra månader göra också. Snart är det juni och vi sitter i kyrkan och sjunger den blomstertid nu kommer och sedan går vi ut och säger hejdå och sedan är det slut. På riktigt. 
Så därför ska jag ta vara på den tid som är kvar! För tiden flyger lika fort som vinden så ta vara på er tid!! Den är värdefullare än allt annat! Med tid kan vi göra vad vi vill! 
Ta hand om er! <3 
#1 - - E:

Hej på dig! Så mysig blogg du driver, verkligen!!! Jag går första året på gymnasiet och jag trodde aldrig på att gymnasiet är den bästa tiden i livet, jag trodde aldrig att det skulle slå högstadiet. Men FY vad fel jag hade!!! När man börjar gymnasiet så har de flesta mognat till över sommaren, vilket märks! Alla är verkligen så utåtriktade och människor du inte föreställer dig att du nånsin kommer prata med är rätt som det är vem som helst och det är en självklarhet att hälsa och äta lunch osv. Ingen dag är lik den andra! Lärarna har även en helt annan attityd, en som berättar att dom tror på just dig och är villiga att göra allt dom kan för att just du ska lyckas. Man känner sig så mycket mer uppskattad och får ta mycket mer ansvar. För och inte tala om festerna, såsåså kul!! Ta vara på tiden du har kvar på högstadiet, den är värdefull den med! Hoppas du kommer trivas på gymnasiet. Kram!!

Svar: Tack för din kommentar!<3 Betyder så mycket att höra sådana här saker speciellt när man är lite osäker! Ta hand om dig! Kram!
matilda

Upp