Påskdagen

Påskdagen var en himla rolig dag!  (null)

Vid ett-tiden kom min farfar och farmor plus min faster och hennes familj för att fora lite påsk. Vi åt inte påskmat vilket var najs! Det var så mysigt att hinna umgås lite med dem också! För vid tre skulle jag iväg! 

(null)

Jag skulle nämligen följa med Elias och hans familj till Västervik för att spela paddeltennis! Det var sååå kul!! Vem som helst kan spela detta och det var inte alls lika svårt som tennis! 
Efter paddeln åkte vi till pinchos för att äta! 
(null)

(null)

Allt var såsåså gott! 

Det var en väldigt bra dag! 
Puss o hej! 

Min påsk

Påsken tycker jag är en riktigt härlig högtid. Det finns inga krav på presenter och att det ska vara överflödigt av pynt osv. Man bara umgås, äter mat och har det gött. Iallafall enligt min familjs traditioner. 
Påskafton bjöd på lite andra aktiviteter än vanligtvis. Vår klass hade anmält oss för att vara ansvariga vid alla stationer på en skattjakt för barn som gick i stans olika butiker. Det bar väldigt mysigt och det kom upp mot 500 barn (!!!!). 
(null)

Kolla villa fina kartor a allt! 
Sen åkte jag och Elias direkt till mormor och morfar för påskmiddag!! Åå mormor och morfar lagar alltid så god mat! <3 
(null)

(null)

Mami var också nöjd! 
Sen var det dags att leta påskägg!  Jag hittade ett som tur var, och inget försvann detta året! Något år har ett påskägg varit så bra gömt att ingen har hittat det. Inte ens de som gömde det haha! 
(null)

Detta va mitt ägg som innehöll... 
(null)

En flygande flodhäst  :) 

(null)

Sen blev det efterrätt! Bruléepudding och hallon! Mmmm!!! 

(null)

Såklart åt vi massa godis också! Sen spelade vi spel och jag vann! :) 

Påskdagen får ni höra om någon annan dag! Puss o hej! 


Lovet

Well, idag är det lördag villet innebär att lovet är slut. Mitt sista lov. Känns ändå som att jag utnyttjat tiden väl och haft en väldigt bra vecka. Fått mycket gjort som verkligen behövde göras! Men nu kommer allt gå så sablans fort fram till studenten, jag får en klump i magen bara jag tänker på det. VAD SKA MAN GÖRA SEN? 
Men åter till denna vecka och vad som hänt. 
(null)

Måndag och tisdag repade vi inför vår föreställning som är om två veckor och efter det satte jag och Emma kvar hela dagen och skrev på våra gymnasiearbeten! Sååå nära slutet på den rapporten nu! Ska göra klart den direkt efter jag skrivit detta! 

(null)

<3

(null)

(null)

Onsdag var en chilldag. Åt lite bulle, godis och gjorde pannkakor. Har aldrig kunnat göra pannkakor förens nu så tycker det är jättekul så jag gör det ganska ofta... 

(null)

I torsdags var jag och klippte mig!! Syns dock inte på denna bild men ni ser både mitt hår, mitt nya läppstift och min nya tröja här! 

(null)

Igår filade jag med Moa och Emma och vi pratade massor om allt som händer nu! Blir så taggad!! Sen gjorde mamma och jag asbra fynd på Lindex för de har halva reapriset och mycket av det som var kvar var väldigt najs!! Sen gjorde mamma räksallad till middag och det var sååå gott!!! Senare på kvällen kom Elias hit vilket var mysigt! <3 
Nu är det som sagt lördag och idag ska jag hänga med Elias men först skriva gymnasiearbetet! 
Puss o hej! 
Upp