3-saker lista

Tre saker som du ätit senaste 24h? 
Hmm, godis, hamburarge och scones. 
 
Tre saker som du önskar att du hade ätit? 
Well det skulle typ vara en smoothie med massa hallon fast ursilade kärnor så man slipper dem små monstrerna, granatäpple kanske och typ en wrap med massa grönsaker i. Okej, detta låter ju drömmigt men efter en vecka då jag ätit mindre gröna saker så blir jag typ jättesugen på dessa krispiga gröna saker. Kanske bara är jag som är så men skulle typ bara kunna gå hämta lite salladsblad nu för jag vill ha något som inte alls är som konsistensen av godis eller kakor för det är vad jag levt av senaste veckan. 
 
Tre saker du vill ha? 
Vår/sommar, vill börja använda roliga kläder istället för samma svarta tröja som jag typ har. Eller det är inte sant men vad som är sant är att man (i alla fall jag) bara har EN superskön vintertröja. Jag borde införskaffa mig fler eftersom denna årstid pågår i typ ett halvår men så känns det så onödigt eftersom den bara håller på "i ett halvår". Så resonerar alltid jag i affären iaf.:/// Men då blir den andra saken en till superskön vintertröja då!! Tredje saken jag vill ha är en kinsesisk vas. Tycker dem är SÅ fina! 
 
I stil med dessa typ! 
 
Tre böcker du gillar? 
Stanna av Flora Wiström, Vass egg av Gillian Flynn och Bad feminist av Roxanne Gay!  
 
Tre drickor du gillar? 
Orangina är nog min absoluta favorit i hela världen. Kopplar den så mycket till när jag var på språkresa i Franrike ↓ och sen dess är det den enda drycker jag dricker på somrarna typ! Sen gillar jag vatten, bara vanligt vatten. Äppeljuice är också väääldigt gott. 
Jag och en orangina i vid tågstationen i Nice! SAKNAR detta så jag går sönder typ. 
 
Tre låtar du gillar? 
 
 
Tre saker du ska göra idag? 
Plugga bioteknik, läsa tre artiklar till engelskan och så ska jag äta en semla. 
 
Tre saker du skulle vilja göra idag? 
Se Marie Antoinette, älskar miljöerna i den filmen och kläderna för den delen. Jag skulle vilja åka till en antikaffär och rensa min graderob / städa den! Tycker det är kul men framförallt skönt att ha den organiserad. Det är den inte nu kan jag säga. 
 
Det var dagens lista! 
Ha en fin söndag! <3 
listor | |
Upp