"Ny fåtölj"

Hej alla!! Idag är det måndag vilket jag inte alls tycker är jobbigt då jag slutar redan klockan halv ett. Måndagar har blivit lite som en extra helgdag i och med det. Men igår var det helg på riktigt och inte mindre än söndag! Jag passade då på att byta ut min svarta rottingfåtölj till en naturvit öronlappsfåtölj som jag har haft innan. Såhär såg det ut! 
 
 
Denna svarta rotting fåtölj har jag haft i ungefär ett halvår och jag har verkligen tyckt om den supermycket men när jag innan jul tog hem en brun byrå så liksom sa dessa två nej till varandra. Svart och ljusare brunt var ingen bra kombo vilket har gjort att mitt rum känts som ett kaos. Men såhär blev det i alla fall! ↓
 
 
Så mycket bättre!! Det blev ljusare och väldigt vårigt tycker jag! 
 
 
Hade denna fåtölj i säkert två år och kände mig verkligen såååå trött på den när jag köpte den svarta men ingen av dem är felköp. Älskar båda två bara det att dem passar till helt olika årstider och stilar. So what to do liksom. 
 
 
Detta är mitt fönster apropå inget men jag tycker det är fint så jag visar det ändå. Den rosa lilla krukan som innehåller ett litet elefantöra köpte jag för typ 12 kronor och är min finaste kruka! <3 second hand alltså!!<3 Min ek syns också men den har stannat av i växten :/ Den växte superfort till storleken den har idag men nu så har den stannat helt. Får nog plantera om den i en kruka eller något. 
 
 
Nu vet ni hur det blev och vad jag delvis sysslade med igår. Nu ska jag återgå till vad jag nu gör! (Tidsinställda inlägg for life! <3) 
Puss och hej! 
 
#1 - - Sara Ekman:

så fint det blev! :)

Svar: Tack!! <3
matilda

Upp