sunday funday

I söndags hade jag verkligen en så lugn dag som man kan ha fast ändå inte bara ligga i sängen och kolla film. We skip the crap och hoppar direkt till vad som faktiskt hände en söndag av typ 52st. 
 
Mamma och pappa har båda blivit sjuka så jag fick gå med Zigge på morgonen. Men vad gör det att gå upp klockan åtta en söndag när det ser ut såhär ute? Vaknade ändå vid sju så vid åtta var klarvaken och redo för dagen, vilket var najs! 
 
 
När jag sen kom hem var sugen på scones efter en vecka med havregrynsgröt så då gjorde jag det. Tog typ 20 minuter allt sammans, SÅ VÄRT! Ska göra detta oftare. 
 
 
Vi hade ingen marmelad så fick ta sylt men det är ju typ samma sak, men det blir inte lika gott utan!! 
 
 
Kolla in denna mysis! Detta var precis innan jag började flytta stolar och hålla på. ZIgge försvann rätt så snabbt efter det, han vill ha lugn och ro. 
 
 
Åt en semla som mormor och morfar varit och köpt och ställt i kylskåpet tills vi kom hem! så snällt <333
 
 
Jag åt även ett gäng apelsinklyftor för de höll på att bli förgamla. Typ min favoritfrukt, med på top 10 - listan i alla fall!
 
 
Det var sol hela dagen så jag satte mig ute (jaaa hur sjukt, i februari!!!) och läste igenom några artiklar till engelskan. Helt okej pluggställe. Blev dock jävulskt kallt när solen gick imoln... 
 
 
Sen åt jag min typ bästa maträtt. Vegetarisk köttfärsås, som endast innehåller lök, morötter, krossade tomater, vatten och créme fraiche. Det blir svingott, yp som en köttfärsås med grädde i. Älskar detta!! 
 
 
Jag ville så gärna se "Marie Antoinette" men så funkade det inte så mamma och jag kollade två ansitt Bron istället. Jag har kollat tillsammans med Elias på säsong 1, 2 och 3 men han har redan sett säsong 4 så nu kollar jag med mamma som tur är, är på samma  säsong hon med! Så bra serie!! 
 
Det var min söndag. Det är kul att göra en sån här sammanfattning under en dag för det händer mer än vad man sen kommer ihåg! Hoppas nästa söndag blir lika bra! 
Puss o hej! 
| |
Upp