En timme i Paris

Hej! Jag har blivit sjuk igen, eller jag är typ frisk nu efter två dagar hemma så imorgon ska jag ta mig back to life! Men idag tog jag en resa till Paris för någon timme och läste om Nell som har tänkt åka till Paris med sin kille men när hon väntar på perrongen (hon bor i England, därför hon står på en perrong och inte en flygplats) så kommer han inte. Men hon åker dit själv istället och även fast hon precis blivit dumpad så lever hon lajf i Paris på egen hand. 
Tyckte denna va bra, jag läste den på engelska och kan känna att det var nog bäst så för språket kändes lite skrivarspråk och inte så verkligt IBLAND, inte så ofta, men tänker att på svenska hade det nog blivit skrivarspråk i hela boken. (med skrivarspråk menar jag att det inte är så troligt att karaktärerna säger det dem säger i verkligheten) Kanske för att författaren är mycket äldre än vad själva karaktären är men fortfarande bra story. Läs om ni bara vill åka till Paris för en timme och låtsas dricka en kopp kaffe på en uteservering en fredagseftermiddag! 
Varsågoda för tips!
Obs. Den är endast 106 sidor så den kan man läsa som avbrott i plugg eller om man håller på att läsa en tråkig bok och bara vill slippa den boken för ett litet tag! 

(null)

Ha en fin onsdagskväll! <3 

Favoritgodis

 
(null)
 
Okej, jag tycker att godis är typ det bästa snackset som finns. Äter nog godis minst två gånger i veckan för varför inte?! Så nu kanske ni undrar vad jag gillar för godis då och det har jag tänkt att visa nu! 
(null)
 
Vingummi (vanliga och sura) är de bästa färglada godisarna. Gillar att de är sega men inte så att man typ drar ut tänderna. Plus att de smakar himla gott eftersom alla smakar olika. De svarta är humlans goda! Sen sura godisar är också gott men jag brukar inte ta så många, typ dessa meloner och sura vingummin är de jag tycker om. Plus sånna bruna och vita nappar! 
 
(null)
 
JAG ÄLSKAR REFRESHERS! Gillar dock inte när de blir hårda utan de ska vara lite mjuka = perfektion! Dessa körsbär tycker jag också mycket om!  (null)
 
Sen har vi choklad! Vill alltid ha någon slags choklad spelar inte riktigt någon jätteroll vad för sort bara inte apelsinchoklad. 
 
(null)
 
Men lakrits är utan tvekan det jag plockar mest av i min påse! Finns inget som är godare än detta! Dessa tre på bilden är mina absoluta favoriter! 
 
Jaa, så detta gillar jag. Nu vet ni, bra ju! 
Puss o hej! 

vecka 10

Idag är det måndag igen! Jag har svenskaredovisning och ett bioteknikprov idag men det ska nog gå bra! Jag tänkte vi skulle kolla på vad jag gjorde förra veckan. Det hände en del förra veckan, men häng med! 
Måndag 
 
Jag fick hem ett paket från Monki med fem stycken underkläder och en kjol! Alltså dessa trosor, tycker det är så najs när de ser ut och sitter som en högmidjad bikini, LOVE IT! 
 
 
Hade även pluggkväll med Emsie (Emmie) men det resultade inte i något plugg men sååå mysig kväll! <3 
 
tisdag 
 
Tisdag var en rätt tråkig dag om jag inte minns fel. Jag gjorde inget speciellt förutom att kolla upp hurdet går att odla blomkål med stamceller. Och det går sådär för mig. :(
 
Onsdag 
 
Onsdag var det fest. Firade att det bara är 100 dagar kvar till studenten och jag vet inte alls vad jag känner kring det. Mest: aaaaaaaa vad händer. Men den kvällen slutade i alla fall såhär ↑ 
 
Torsdag  
tog ingen bild, mådde kanske inte 100 denna dag.. Men äsch då det finns värre saker. 
 
Fredag 
 
Denna fredag var det matteprov som skulle göras och därför blev det en lång lunch då provet inte tog så lång tid. Då blev det FIKA istället. Åt dessa på Café Paris! SÅ goda och prisvärda, en kaka kostar 15 kr!! 
 
Lördag 
 
Det var tänkt att jag skulle följa med Elias familj på kalas men Elias blev sjuk så vi blev hemma! Käkade godis och kollade på Sagan om ringen! Vill läsa böckerna!!! (Btw, imorgon kommer ett inlägg om vad för godisar jag gillar! Det vill ni inte missa, eller är det bara jag som är väldigt nyfiken på vad andra människor har för favoritgodisar?) 
 
Söndag 
  (null)
 
(null)
 
Igår fyllde min lillebror 15 år så det var lite kalas här. Mormor och morfar och farmor och farfar var här och åt mat och det var såå mysigt! 

En himla fin vecka alltså! 
Puss o hej!❣️
Upp