går sönder

Idag har jag haft en av dessa dåliga dagar som alla har ibland. Allt har bara gått emot mig och jag har varit SÅ. TRÖTT. Jag kunde inte somna igår och orkade knappt gå upp idag.
Jag är också så himla stressad den här veckan att jag håller på att dö. Prov och läxor åt alla håll och kanter. När ska man hinna med att bara ta det lugnt? Jag hinner knappt sitta och prata med familjen innan jag hinner få skuldkänslor för att jag inte sitter och pluggar. Man mår inte bra av att gå i skolan till klockan fyra och sedan plugga till klockan tio med en halvtimmes middag. Det funkar inte. När ska folk inse det.
Att gå i skolan från 8 till 4 och ta med skolan hem för att ytterligare plugga i 5 timmar. Jag går sönder av detta. Var så himla nära att bryta ihop idag när jag kom hem. Är så trött, hinner inte ens lägga mig ner en stund innan det är dags att komma igång igen. 
 Men såhär är det alltid innan lov och kommer alltid vara. Men man kan inte prestera sitt yttersta när man knappt hinner sova för man måste plugga... Jag tänker att när dessa prov och denna vecka är över ska jag glömma bort allt med skolan och fokusera på lov.
SKA. BLI. SÅ. SKÖNT. Upp