serier

Så, det här är tv-serie inlägget som består av mina favorit serier. På senaste tiden har jag verkligen inte haft tid att kolla på några avsnitt alls har haft så mycket annat att göra. Men för något år sedan såg jag serier nästan hela tiden.
Bland mina favoriter finns One Tree Hill, New Girl och Grey's Anatomy. Enjoy! 
One Tree Hill 
 Den första hela serien jag såg och jag fastnade för att allt verkade så verkligt. Jag gillar serier där det händer saker som skulle kunna hända i verkligeheten också och detta är verkligen en sån serie. Den handlar om en grupp ungdomar i Tree Hill som alla har olika historier precis som oss alla. Men den utspelar sig mest kring Lucas och Nathan Scott som är bröder med samma pappa. Lucas bor med sin mamma som driver ett cafe och Nathan bor med sin mamma och pappa i ett stort och fint hus. De två bröderna känner inte varandra och de har aldrig pratat med varandra. Nathan är basketlagets stjärna och Lucas spelar basket på river court med ett annat gäng ("nördarna"). Konflikten börjar när Lucas börjar i samma lag som Nathan och Nathan mobbar Lucas. Den som är räddaren i nöden är Haley som är Lucas bästa kompis och hon blir tillsammans med Nathan.
Det är en serie som man fastnar för när man sett några avsnitt men sedan är man fast.
 
New Girl 
 New Girl måste vara en av de roligaste serierna jag sett. Den handlar om Jess är en tjej som gör slut med sin kille och hamnar i ett kollektiv med 3 andra killar. Den ena roligare än den andra. Jess jobbar som mellanstadielärare och klär sig i hur härliga kläder som helst! Vad som gör serien så knasig är att i varje avsnitt hittar de på så sjuka saker och de blir alltid konflikter mellan dem. Men i slutändan kommer alla till insikt och ber om förlåtelse. TIPS! 
Grey's Anatomy 
Den här serien är typ den bästa jag sett. Varje gång jag ser den blir jag så inspirerad och vill hjälpa människor på samma sätt som dessa läkare hjälper folk. Karaktärerna här är typ som en enda stor familj och när någon lämnar serien så är typ bara det jobbigt haha. Så är det visserligen med alla serier men denna är speciell. Jag tror de är på typ sin nionde säsong (eller nåt) och jag har inte ens sett en hel säsong utan avsnitt ur flera olika säsonger men man fastnar för den ändå. Den är liksom både rolig, sorglig och dramatisk på samma gång och det händer alltid något nytt. Det finns också en sidoserie (heter det så?) som heter Private Practice och den handlar också om  sjukvård. Båda är väldigt sevärda och man kan i stort sett se dem fristående om man sett lite på första säsongen typ. 
 
Det var mina bäst serietips! Har ni några favoritserier? Vilka isåfall? 
Puss 
 
tips | |
Upp