Lovet

Well, idag är det lördag villet innebär att lovet är slut. Mitt sista lov. Känns ändå som att jag utnyttjat tiden väl och haft en väldigt bra vecka. Fått mycket gjort som verkligen behövde göras! Men nu kommer allt gå så sablans fort fram till studenten, jag får en klump i magen bara jag tänker på det. VAD SKA MAN GÖRA SEN? 
Men åter till denna vecka och vad som hänt. 
(null)

Måndag och tisdag repade vi inför vår föreställning som är om två veckor och efter det satte jag och Emma kvar hela dagen och skrev på våra gymnasiearbeten! Sååå nära slutet på den rapporten nu! Ska göra klart den direkt efter jag skrivit detta! 

(null)

<3

(null)

(null)

Onsdag var en chilldag. Åt lite bulle, godis och gjorde pannkakor. Har aldrig kunnat göra pannkakor förens nu så tycker det är jättekul så jag gör det ganska ofta... 

(null)

I torsdags var jag och klippte mig!! Syns dock inte på denna bild men ni ser både mitt hår, mitt nya läppstift och min nya tröja här! 

(null)

Igår filade jag med Moa och Emma och vi pratade massor om allt som händer nu! Blir så taggad!! Sen gjorde mamma och jag asbra fynd på Lindex för de har halva reapriset och mycket av det som var kvar var väldigt najs!! Sen gjorde mamma räksallad till middag och det var sååå gott!!! Senare på kvällen kom Elias hit vilket var mysigt! <3 
Nu är det som sagt lördag och idag ska jag hänga med Elias men först skriva gymnasiearbetet! 
Puss o hej! 
vardag | |
Upp