FILMFREDAG

Ska du se film ikväll? Klart du ska! Här kommer tre filmtips för tre olika humör, både gamla som nya! 

(null)

Room 
Denna film såg jag för något år sedan och den har liksom etsat sig fast i huvudet för herregud, denna film är så himla sorglig och gripande! Den handlar om Joy som blev kidnappad av Old Nick och har levt i ett skjul under sju år. Under dessa år har hon fött sonen Jack. Det enda Jack har sett av världen är det lilla skjulet som har blivit hela hans värld. 
Under filmens gång ska de försöka bryta sig fria från Old Nick. Joy möter omvärlden efter sju år och  Jack ser världen för första gången. Känner du för att gråta av dig eller se något som påverkar dig på något sätt så ska du se denna!! 

(null)

About time 
Denna film kan jag se hundra gånger utan att tröttna. I denna film kan männen i släkten resa i tiden och ändra saker som senare får konsekvenser. Kärlek och sorg i den bästa blandningen!! Är du på det romantiska humöret? Men kolla in denna då!  

(null)

Friends with benefits 
Vill du se en film utan att behöva tänka så mycket så kan du se denna. Rolig och romantisk. Två personer träffas och bestämmer sig för att bli "vänner med fördelar". Men såklart vill ödet något helt annat. Trött men vill kolla på en film? Denna är för dig! 

(Har ingen kolla på vilka tjänster som har dessa filmer, jag brukar se dem på dreamfilm eller liknande) 

Varsågoda för tips!! 
Ha en fin fredag <3 
Puss!!! 
tips | about time, friends with benefits, room | |
Upp