En timme i Paris

Hej! Jag har blivit sjuk igen, eller jag är typ frisk nu efter två dagar hemma så imorgon ska jag ta mig back to life! Men idag tog jag en resa till Paris för någon timme och läste om Nell som har tänkt åka till Paris med sin kille men när hon väntar på perrongen (hon bor i England, därför hon står på en perrong och inte en flygplats) så kommer han inte. Men hon åker dit själv istället och även fast hon precis blivit dumpad så lever hon lajf i Paris på egen hand. 
Tyckte denna va bra, jag läste den på engelska och kan känna att det var nog bäst så för språket kändes lite skrivarspråk och inte så verkligt IBLAND, inte så ofta, men tänker att på svenska hade det nog blivit skrivarspråk i hela boken. (med skrivarspråk menar jag att det inte är så troligt att karaktärerna säger det dem säger i verkligheten) Kanske för att författaren är mycket äldre än vad själva karaktären är men fortfarande bra story. Läs om ni bara vill åka till Paris för en timme och låtsas dricka en kopp kaffe på en uteservering en fredagseftermiddag! 
Varsågoda för tips!
Obs. Den är endast 106 sidor så den kan man läsa som avbrott i plugg eller om man håller på att läsa en tråkig bok och bara vill slippa den boken för ett litet tag! 

(null)

Ha en fin onsdagskväll! <3 
Upp