vecka 10

Idag är det måndag igen! Jag har svenskaredovisning och ett bioteknikprov idag men det ska nog gå bra! Jag tänkte vi skulle kolla på vad jag gjorde förra veckan. Det hände en del förra veckan, men häng med! 
Måndag 
 
Jag fick hem ett paket från Monki med fem stycken underkläder och en kjol! Alltså dessa trosor, tycker det är så najs när de ser ut och sitter som en högmidjad bikini, LOVE IT! 
 
 
Hade även pluggkväll med Emsie (Emmie) men det resultade inte i något plugg men sååå mysig kväll! <3 
 
tisdag 
 
Tisdag var en rätt tråkig dag om jag inte minns fel. Jag gjorde inget speciellt förutom att kolla upp hurdet går att odla blomkål med stamceller. Och det går sådär för mig. :(
 
Onsdag 
 
Onsdag var det fest. Firade att det bara är 100 dagar kvar till studenten och jag vet inte alls vad jag känner kring det. Mest: aaaaaaaa vad händer. Men den kvällen slutade i alla fall såhär ↑ 
 
Torsdag  
tog ingen bild, mådde kanske inte 100 denna dag.. Men äsch då det finns värre saker. 
 
Fredag 
 
Denna fredag var det matteprov som skulle göras och därför blev det en lång lunch då provet inte tog så lång tid. Då blev det FIKA istället. Åt dessa på Café Paris! SÅ goda och prisvärda, en kaka kostar 15 kr!! 
 
Lördag 
 
Det var tänkt att jag skulle följa med Elias familj på kalas men Elias blev sjuk så vi blev hemma! Käkade godis och kollade på Sagan om ringen! Vill läsa böckerna!!! (Btw, imorgon kommer ett inlägg om vad för godisar jag gillar! Det vill ni inte missa, eller är det bara jag som är väldigt nyfiken på vad andra människor har för favoritgodisar?) 
 
Söndag 
  (null)
 
(null)
 
Igår fyllde min lillebror 15 år så det var lite kalas här. Mormor och morfar och farmor och farfar var här och åt mat och det var såå mysigt! 

En himla fin vecka alltså! 
Puss o hej!❣️
vardag | |
Upp